Ole Pausgaard © juhl.pausgaard@hotmail.com • 20123377

Byala, Bulgarien

Vores lejlighed

 

 

• Beliggenhed»

I udkanten af Byala, med fri udsigt over Obzor bugten og Sortehavet.

 

• Størrelse »

2 soveværelser, stue med åbent køkken samt stor altan, i alt 95 m2.

 

• Resortet »

Helt nybygget, tages først i brug i år. Bygget af tysk bygherre som reference-projekt.

 

 

 

 

Byala er en forholdsvis ny turist destination, i hvert fald i forhold til nyere tid. Tidligere var Byala et yndet turistområde i den tidligere kommunist-periode.

 

Byala fremstår derfor fortsat som en meget autentisk landsby med den charme, der ligger heri. Få kilometer fra Byala ligger Obzor, som til gengæld har udviklet sig til en turistby i løbet af de senere år, så du vil kunne opleve det bedste af begge verdener inden for samme område.

 

Lige foran Byala Black Sea Ressort ligger der i dag et lille fiskerleje. Der foreligger dog godkendte planer for, at dette i løbet af de kommende år vil blive ombygget, den største marina i hele Sortehavet er nemlig planlagt bygget her. Dette vil selvklart påvirke området markant – men ikke mindst vil dette på sigt have en meget stor ”positiv” effekt på lejlighedspriserne.

 

Der er i dag nemmest adgang til stranden nede ved fiskerlejet, men den korteste vej til stranden vil senere blive 100 m fra resortet, når der i løbet af 1-2 år vil blive bygget en stor trappe ned til stranden, hvor der i dag er en 50m høj klint. Dette vil lette adgangen til stranden betydeligt.

 

 

 

 

 

Helt nybygget projekt, lejlighed indrettet med møbler, køkken og hårdehvidevarer efter høj dansk standard